Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
KEFaret
KEFaret

SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ

Yorum

SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

752

Okunma

SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ

SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ

""""""""SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ???""""""""""""""

Yusuf ile Züleyha mı? Tahir ile Zühre mi?
Söyle kaç kişi daha var aşk adına yok olan,
Sayfalarımdasınız, hayatımda değil,
söyle kaç kişi daha var, yüzünde maskelerle gezinen.
Arkamdasınız ama önümde değil,
söyle can için mi, canan için mi?
Kıbledesiniz, ama kalp de değil, Söyle Allah için mi, kul için mi?
Konuşuyorsunuz sürekli
duvara mı, bana mı?
şiir deryamda öleceğim,
söyleyin kendim için mi, sizi için mi?

MG-KEFaret

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Söyleyin ne için varsınız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyin ne için varsınız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLEYİN NE İÇİN VARSINIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
27.1.2013 12:14:16
5 puan verdi
Kıbledesiniz, ama kalp de değil, Söyle Allah için mi, kul için mi?
Konuşuyorsunuz sürekli
duvara mı, bana mı?
şiir deryamda öleceğim,
söyleyin kendim için mi, sizi için mi?

anlam deryası şiirdi tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL