Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Solist
Solist

Yükselişim Ol

Yorum

Yükselişim Ol

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

707

Okunma

Yükselişim Ol

Yükselişim ol sevgilim ,
Sonsuza dek bırakma ellerimi,
Biliyorum çok canımızı yakacaklar,
Basmaya devam edecekler ,
Tüm hayallerimizin üstüne ,
Ama sen yükselişim ol sevgilim,
Beraber başarabiliriz her şeyi,
Zincir vuralım aşkımıza ,
Dudaklarımıza zehir bulaşsın,
Siyah bir bulut saklasın bizi,

Düşüşüm ol ayrılıklar üzerimden,
Gideceğimiz yerde olmasın nefret,
Yükselişim ol sevgilim ,
Ruhumun derinliklerinde gizlen...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yükselişim ol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yükselişim ol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yükselişim Ol şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
26.9.2018 15:45:49
5 puan verdi
Muhteşem bir şiirdi, kutlarım şairi, saygıyla
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
24.1.2013 00:53:59
5 puan verdi
Düşüşüm ol ayrılıklar üzerimden,
Gideceğimiz yerde olmasın nefret,
Yükselişim ol sevgilim ,
Ruhumun derinliklerinde gizlen
.......................
şirinizi çok beğendim değerli şair..
kutlarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL