Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tan
tan

İnsandan insana sanal huni

Yorum

İnsandan insana sanal huni

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1619

Okunma

İnsandan insana sanal huni

İnsandan insana sanal huni

İNSANDAN İNSANA SANAL HUNİ




Dayanamayıp beklentilere
Dayadı yaşam huniyi ağıza
Sevgiydi sonunda boşalan
Sonlanmayacak sanılan yalnızlığa




Seçkin GÜNDÜZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsandan insana sanal huni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsandan insana sanal huni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsandan insana sanal huni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.6.2016 15:54:41
5 puan verdi
Huzur veren sevgi sunan kalemine sağlık…
Kutlarım.
Beğendim.
………………………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL