Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tan
tan

İçimizdeki Sisyphos

Yorum

İçimizdeki Sisyphos

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1544

Okunma

İçimizdeki Sisyphos

İçimizdeki Sisyphos


İÇİMİZDEKİ SİSYPHOS




Bırak sevgilerimiz sevişsin
yayılsın
doldursun evreni
yaşamı
ikimizi
Boşuna çabalamayalım
Biz Sisyphos değiliz
Bırak
bırak sevişsin
Er geç ikimiz




Seçkin GÜNDÜZ


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İçimizdeki sisyphos Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimizdeki sisyphos şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimizdeki Sisyphos şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.6.2016 15:57:16
5 puan verdi
Konuyu anlamlar yükleyen şiiri güzel övgülerimle taktir ederim…
Kutlarım.
Beğendim.
………………………………. Saygı ve Selamlar…
Etkili Yorum
Gül ESEN
Gül ESEN, @gulesensancar
11.1.2013 14:27:32
5 puan verdi
sevmek çok güzel sevmeyi bilen sevebilir sevgiden anlamayan yürek için çok zor..kaleminiz daim olsun saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL