Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
veyselkosar
veyselkosar

_Van Gölü Ayarında Ben_

Yorum

_Van Gölü Ayarında Ben_

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1325

Okunma

_Van Gölü Ayarında Ben_

_Van Gölü Ayarında Ben_


Van Gölü ayarında ben
Bir suyum işte
Yüzülür
Attığın kulaçlar
Niyeti neyse
Sayılır işte

Van Gölü ayarında ben
Bir suyum işte
Ama içilmez
İçilemez
Sodası var
Acıdan
Yakıyor işte

Van Gölü ayarında ben
Bir suyum işte
Mavisini veren
Küçük bir dereden
Gelen bir akıntıya
Balıklar bitiren
Bitiren işte…



Veysel Koşar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
_van gölü ayarında ben_ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz _van gölü ayarında ben_ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
_Van Gölü Ayarında Ben_ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL