Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
umitserpen
umitserpen

sen özlemsin

Yorum

sen özlemsin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1670

Okunma

sen özlemsin

kalbe volkansın yakarsın
gözlere deryasın akarsın
gönül sarayıma sultansın
sen sen özlemsin
ben züleyhayım sen yusufusun
ben mecnunum sen leylasısın
ben ferhatım sen şirinsin
sen sen özlemsin
sen aşkın yazılışısın
kalbe sarılışısın
sen benim dünyamsın
sen sen özlemsin
sen yüzümü güldürensin
sözlerimi söyletensin
sen sabrı öğreten sukutu öğretensin
sen sen özlemsin
sen kalamimde mürekkebimsin
aşkı yazdıransın
sen aşksın sen sevdasın
sen sen özlemsin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen özlemsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen özlemsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen özlemsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL