Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
M.
M.Z.S

SENSİZLİK KIYAMET ;

Yorum

SENSİZLİK KIYAMET ;

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

966

Okunma

SENSİZLİK KIYAMET ;

Tenimde hala sıcaklığın var
Alev alev yanan
Yaradanım şahidimdir
Her dakikam hasretimdir
İçimde hep
Dudaklarımda dudaklarının
Sıcaklığı var
Ruhumu alev alev yakan

Bir ateş yaktın yüreğimde
Mezara kadar gidecek olan
Sönmeyecek ebedi ateş

Yüreğimin her atışında
Sevgin aşkın
İsmin var
Bu iki yürek
Tek yürekte yaşıyor
Tek yürekte atıyor

Koynumda uyuman cennet
Kokun miski amber
Özlemin Cehennem
Sen benim dünyamsın
Sensizlik kıyamet

M.Z.S.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizlik kıyamet ; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizlik kıyamet ; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZLİK KIYAMET ; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GAMZELİM68
GAMZELİM68, @gamzelim68
20.12.2012 12:40:30
Siiriniz hostu tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL