Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz

Zannettiler

Yorum

Zannettiler

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

884

Okunma

Zannettiler

Halden anlamaza kastim
Selamı sohbeti kestim
Cahile uymadım sustum
Beni korkak zannettiler.

Bir kere bağlandım Güle
Kahır çektim bile,bile
Oldum kapısında köle
Beni muhtaç zannettiler.

Darda kalanları gördüm
Elimde olandan verdim
Biraz yaraların sardım
Beni ilaç zannettiler.

Düzen yaradı zalime
Hırsız,yolsuz ve haine
Güldüm dünyanın haline
Beni deli zannettiler.

Her işin başıdır ilim
Cahili,alimi bilin
Dedim ki ben Muzafferim
Beni Veli zannettiler.

Muzaffer Yavuz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zannettiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zannettiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zannettiler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
10.9.2017 07:28:04

Gönül dostu; Şiirlerin sesi gönül duygularını coşturmuş…

………....................................Saygı ve Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL