Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Garip Ağa
Garip Ağa

PAS

Yorum

PAS

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1181

Okunma

PAS



Bakakaldık giden ömür ardından
Gülmedik genelde yas düştü bize !
Ve şu hayat denen zorlu oyunda
Kaybettik, her elde pas düştü bize !..


Hikmet Nazlı
02.11.2012
Hasanoğlan




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pas Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pas şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PAS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
11.11.2012 11:48:06
güzel dörtlük.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL