Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hüseyin Sığırtmaç
Hüseyin Sığırtmaç

Elinden Bıktığım Gönül

Yorum

Elinden Bıktığım Gönül

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

686

Okunma

Elinden Bıktığım Gönül

Keşke duyup sezmeseydin.
Duygun ile ezmeseydin.
Aşk meşk deyip gezmeseydin.
Nedir bu çektiğim gönül.

Sebep cana aşkı merak,
Güzeli çirkini bırak.
Her güzele olma çırak.
Biçip de ektiğim gönül.

Arzularına vur kilit.
Rest çekerek ol bir yiğit.
Aşk çölünde ettin gel git.
Yetmez mi sektiğim gönül.

Yaşatma koyup gideni.
Seni canından edeni!
Bekleme vefa, güveni.
Yapıp da yıktığım gönül.

Sığırtmaç’ı yorma daha.
Hak etmeze biçme paha.
Dönülmez daraldı saha.
Elinden bıktığım gönül.

Antalya 11 Kasım 2012
Hüseyin Sığırtmaç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Elinden bıktığım gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elinden bıktığım gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elinden Bıktığım Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL