Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Emin Başıbeyaz
Emin Başıbeyaz

SEVDA ŞEHİRLERİ

Yorum

SEVDA ŞEHİRLERİ

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

957

Okunma

SEVDA ŞEHİRLERİ



Bir gül nasıl solar?
Bir bülbül nasıl ölür?
Şu bağrıma nasıl kan dolar?
Hiç bilir misin ki...


Bu şehrin kırıklarını
Bağrıyanık Reha’ma ver
Al bir de sevdadan şanını
Umutsuz bakan kale ne ver...


Ölümüne ağlasaydım
Belki bu kadar ağlamazdım
Şu bağrımı beş parmağımla alsam
Belki bu kadar acı duymazdım...


Ne gece seyreden yıldızları
Ne güneşin atom zerreleri
Silemedi beynimin içindekileri
Öüyorum sevdiğim bu kaçıncı kereleri...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevda şehirleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda şehirleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA ŞEHİRLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fazilet Bayraktar (M-Kiba
Fazilet Bayraktar (M-Kiba, @fazilet-bayraktar-m-kibar-gul
31.10.2012 22:05:45
5 puan verdi
G
Ü
Z
E
L
DİZELERİNİZİ KUTLARIM
İsmiyle mütenasip, hüzünlü, iç burkan, ENFES bir anlatımdı.
SEVDA ŞEHİRLERİNE ALKIŞLARLA gönülden.SAYGILAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL