Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Gece yarısı..

Yorum

Gece yarısı..

( 4 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1053

Okunma

Gece yarısı..

Gece yarısı..

Saat 02 soğuk sımsıkı
Gecenin pusu, gizemi
Günahların gecenin karanlığıyla örtüşmesi.

Gecenin karanlığıyla özgürlüğüne kavuşmuş
Günahların zamanı, sevişme vakti.

Bulutların üstünde,
Karanlığın koynuna girmiş
Fütursuzca sevişen özgür yıldızlar.

Onların tek şahidi Ay
Sevgilim, ister misin, hepsi
Aşkımızın şahidi olsunlar.

Sami Arlan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gece yarısı.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece yarısı.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gece yarısı.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
.birisi.(zekeriya duman)
.birisi.(zekeriya duman), @birisi-zekeriya-duman
29.10.2012 11:19:13
5 puan verdi
tüm üryanlığıyla aşk uçurumunda gezinen güzel bir şiir...
Yüreğinizi kutluyorumb.
Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL