Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ali-LALE
ali-LALE

BARIŞALIM

Yorum

BARIŞALIM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1614

Okunma

BARIŞALIM

BARIŞALIM
Küskünlük,dargınlık níçín
Haydî gelîn barışalım
Bayramlar barışmak için
Gelín dostlar barışalım

İçínízde kîn kalmasın
Dostluğumuz bozulmasın
Sevíp, seven ayrılmasın
Gelín dostlar barışalım

Büyügün elînden öpsek
Küçügün yüzünden öpsek
Hoşgörüdür sevíp,sevsek
Gelîn dostlar barışalım

Ölüm bîzí ayırmadan
Şu Dünyadan ayrılmadan
Kefeníne sarılmadan
Gelín dostlar barışalım

Alí derkî hîç olmasın
însan, însanı kırmasın
Konuşalım küs kalmasın
Gelín dostlar barışalım.Alí LALE

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Barışalım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barışalım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BARIŞALIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
24.10.2012 21:42:15
5 puan verdi
Teşekkür ederim değerli abim, sayfanıza çok yakışmış, dostane mesajlar içeren, bayramın ruhuna ve anlamına çok uygun bir şiir yazmışsınız. İnşallah sizden daha çok okuruz böyle şiirler. Bayramınız mübarek olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL