Kalemi hür kullanmalı yoksa ruhu çok dararır O vatanın aynasıdır karanlıkların fer’idir Kravat taktığı anda gönüldünyası kararır Şâirler kravat takmaz her yerin ayrı er’idir Şâirlerin kravatı yazdığı şiirleridir
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Etrafımdaki bazı kravatlılar uzun yazınca da anlayamıyor anlama zorluğu çekmesinler diye şiiri böyle kısa yazıyorum. Teşekkürler abla görüşmek dileğiyle saygılar
Etrafımdaki bazı kravatlılar uzun yazınca da anlayamıyor anlama zorluğu çekmesinler diye şiiri böyle kısa yazıyorum. Teşekkürler abla görüşmek dileğiyle saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.