Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
misalşair
misalşair

her aşk birgün bitermiş

Yorum

her aşk birgün bitermiş

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

her aşk birgün bitermiş

her aşk birgün bitermiş




Aşk sonsuza kadar sürermiş,
yok daha nelermiş
sende inandın buna gönül.

her aşk bir bitermiş
işte o gün gelmiş.
ayrıldık biz yine
düştük meçhule giden yollara

biraz durup dinlensek ya
otursak şu rıhtımda
seyretsek gelip geçen gemileri.
ağlasam doya doya.

gözyaşlarım karışsa dalgalara
bir yerlerde yeni bir deniz doğsa.

biraz durup düşünsek ya
ne zamana kadar
yalnız yaşacağız
gün gelecek çok pişman olacağız.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her aşk birgün bitermiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her aşk birgün bitermiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
her aşk birgün bitermiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İpekyildiz
İpekyildiz, @ipekyildiz
18.10.2012 00:41:56
5 puan verdi
Aşk bitmiyor insanlar bitiyor bence.Her ask hayal ile kurgulanir, hayalin gercek olması gerekliliği dusunulerek devam eder ve birbirini boğma istegi ile sona erer.Aslında aşk aynıdır sadece beklenen insan farklı çıkmıştır ve istenen sekli alamamistir.Yaşanan ağlama krizleri de aşkın hala varolduğu yurekle mantık süzgecinden geçirilen aslolanin birbiri ile catismasidir.Bu çatışmada gecer not alan aşklar belki de çok beklentisi olmayan, sadece yürekte paylasilabilecek masumiyetti yasatanlardir.

Duyguların aktarımı hoş bır geçit töreni gibi idi...

Kutlarım
Selamlarımla

leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
17.10.2012 16:38:37
biter
de
yenisine
geçilir...

güzeldi can....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL