Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mecburi
Mecburi

SENİNLE BİR GÜN

Yorum

SENİNLE BİR GÜN

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1556

Okunma

SENİNLE BİR GÜN

SENİNLE BİR GÜN

Bir gün
Tek bir gün
Seninle bozkırlarda gezecegimiz
Günleri uzun olan
Akan ırmaklar gibi

Bir gece
Tek bir gece
Seninle doyasıya olacağımız
Geceleri uzun olan
Kefene sarılmış ölü gibi

Ve sadece bir mezarda
İki can bir beden gibi

Mehmet Ali AKBAŞ (Mecburi)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seninle bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seninle bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİNLE BİR GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
14.10.2012 22:33:13
5 puan verdi


Ne güzeldi .Dupduru.Kutlarım değerli eserinizi.Saygılarımla.

Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
14.10.2012 09:32:56
5 puan verdi
Dilerim o günler gelir mehmet ali,tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL