Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mehmet63
mehmet63

DENİZ KOÇER

Yorum

DENİZ KOÇER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3194

Okunma

DENİZ KOÇER

DENİZ KOÇER



(D)eğmeyin benim gamlı yaslı gönlüme;
(E)vimde yok eski neşe eski tat;
(N)edendir bilmem bu ansızın ayrılığın;
(İ)çim titrer, bedenim üşür sensizliğimde;
(Z)annetmeki kabuk bağlar bu taze yara;

(K)imse anlamaz beni, anlayamaz halimi;
(O)rtak oluyor derdime içimde ki tahtakuruları;
(Ç)ektiğim cigara dumanında kayboluyorum;
(E)limi uzatıyorum sisler içinde, duvardaki resmine;
(R)rüyalarımda, hayallerimde, yüreğimdesin kardeşim DENİZ... 16/01/2011- Birecik
(DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM DENİZ)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deniz koçer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz koçer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENİZ KOÇER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL