Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hamitkaraca
hamitkaraca

can çıkmazlarda

Yorum

can çıkmazlarda

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

904

Okunma

can çıkmazlarda

can çıkmazlarda

sen tutamadıgım ellerin gibi uzak şehirdesin
hazan düşmüş gönülde gülere bi habersin
sen kıymetini bilmedin sana köle bu gönül
sevmen için söyle bitmesimi lazım şu ömür

geleceksen gel şimdi gelmenin tam zamanı
yangınlara dönmüş içimdeki sevda harmanı
dinlemiyor şahı nede fermanı yar diyor dermanı
uykusuz gecelerde can yıpranırken cıkmazlarda

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Can çıkmazlarda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can çıkmazlarda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
can çıkmazlarda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs, @airc-ebnemc-rs
30.9.2012 21:22:07
5 puan verdi
ustad yüreğine sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL