Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
aliş gülden
aliş gülden

KAHRETSİN GRİP OLMUŞUM

Yorum

KAHRETSİN GRİP OLMUŞUM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1483

Okunma

KAHRETSİN GRİP OLMUŞUM

KAHRETSİN GRİP OLMUŞUM

kahretsin grip olmuşum
hemde aşkın gribine yakalanmışım
yataklara kadar düşmüşümde
haberim bile olmamış
bugün resmine bakıp
cansız hayalinle dertleşiyorum
kardan adam yapmış çocuklar gibi
üşüyorumda farkında değilim
romantizm bana göre değil ama
bunu senle yaşıyorum
deli duygularım bahar selleri gibi
set çekiyor tüm mantığıma
her nefes alışımda sen geliyorsun aklıma
kar tipisinde boranlarda
ayrılık varsa sonunda
bilsen karakız
alabildiğince katıksız
sevmeyi ve sevişmeyi
dokunsan dokunacağın olmayı
kaç vakit var daha
kaç gün daha saymalıyız
kaç günü bir çuvala sığdırmalıyız
hadi uzat elini sabrım kalmadı
tez elden buluşalım
aliş gülden 04.02.1996

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kahretsin grip olmuşum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahretsin grip olmuşum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAHRETSİN GRİP OLMUŞUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL