Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
emrah.nargoz
emrah.nargoz

Aydınlığın Karartısı

Yorum

Aydınlığın Karartısı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

685

Okunma

Aydınlığın Karartısı

Aydınlığın Karartısı

Mum ne zaman söner?

Çok sessiz harfler vardı,
Sana yakışan,
Çiçeklerle bezenmiş,
Çikolata mutluluğunda.

Şiir gibiydik.
Ben söyleyemezdim,
Sen anlardın.

Ağladığın gün,
Sokak lambalarını fark ettim,
Ve ayak izlerini.
Mumlar yandı,
Sen gitmiştin...

Gün ve gece, ’akıl almaz’ birer işkenceydi,
Ve ’unutulmayacaktı’ o gidişin...

İçindeki benken,
Ayna bile yabancımdı.
Ki sen,
Sen içimdeydin,
Benim için’de.

Sensizliği anladım,
Yalnızlık gibiydi.
Var mıydı ötesi?
Ki ben haykırabilirdim.

Şimdi,
Sürdür sevdanı,
Ellerindeki yüreğimden,
Ben uzaklığına.
Ama bil, ’hiç’ biter mi?
Ve şunu da sık sık hatırla,
Ben senin kadar vardım,
Ben, senin kadar, vardım.

| Emrah Nargöz | 15 Eylül 2012 Cumartesi, 01:20 |

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aydınlığın karartısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aydınlığın karartısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aydınlığın Karartısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL