Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tarih64
tarih64

ÖLÜM YAKIŞMADI FİLİZİME

Yorum

ÖLÜM YAKIŞMADI FİLİZİME

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

966

Okunma

ÖLÜM YAKIŞMADI FİLİZİME

ÖLÜM YAKIŞMADI FİLİZİME

Yuvamızın biricik kanaryasının nesi vardı
simsiyah upuzun saçları vardı
Masmavi deniz gibi gözleri vardı
Upuzun hançer gibi kirpikleri vardı

Sülün gibi upuzun çatık kaşları vardı
Kafesinden kaçacak kadar ızdırabınmı vardı
Annenle babanı mecnun edecek ne vardı
Yavrumda teşhisi konmayan her türlü dert vardı


Allahım Filizimi alacak sanki ne vardı
Kara toprağa koymaya özencinmi vardı
Yavrumu bizden çok seven demek Allahım vardı
İsyan etmiyorum Allahım Filizimi almakta hakkın vardı

Üzüntüsüz bir anım geçmeycek
Yavrumu kara toprak sardı
Bir daha geri gelmeyecek
Rahat uyu evinde benim melek yavrum


Neriman DEMİRCİ (ZAMANSIZ KAYBETTİĞİM YAVRUMA)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüm yakışmadı filizime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm yakışmadı filizime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜM YAKIŞMADI FİLİZİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL