Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hayrani ılgar
hayrani ılgar

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR...

Yorum

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1678

Okunma

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR...

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR

Taraflıysa adalet bir ülkede,
Çok ileri olsa bile ne çıkar ?
Güvenme çok temele de mülk’e de ;
O ülkeyi adaletsizlik yıkar…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adalet mülkün temelidir... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adalet mülkün temelidir... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CEVAT  ARAS
CEVAT ARAS, @cevat-aras
10.8.2012 10:45:48
Evet adalat mülkün temelidir ve temelde gömülüp kalmıştır. Şimdi koca koca adalet sarayları yapılmakta ama içine adalet konulmamakta.Adalet sistemi beni her seferinde hayal kırıklığınıa uğrattığı için artık inancım kalmadı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL