Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
enesbasak
enesbasak

Baharlara Uzağım

Yorum

Baharlara Uzağım

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1237

Okunma

Baharlara Uzağım

Baharlara Uzağım

Baharlara Uzağım
Düşen bir yaprağım zamanım güz benim
Baharlara uzağım ölümün eşiğindeyim
Kaybediyorum her günümü seni düşündüğümden
Yeniden sevmeye korkan bir aşk-ı divaneyim...


Enes Başak
www.enesbasak.wordpress.com

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Baharlara uzağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baharlara uzağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baharlara Uzağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hacerR
hacerR, @hacerr
23.8.2012 11:23:16
Kısa ama kıymetli satırlardı..kalemine yüregine saglık..
Saygimla..
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
9.8.2012 17:30:22
5 puan verdi

Korkma :)


Sevgimle ablacığım..

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL