Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu

DERTLERİM YIĞIN YIĞIN

Yorum

DERTLERİM YIĞIN YIĞIN

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

3,7

Puan

1622

Okunma

DERTLERİM YIĞIN YIĞIN

Dertler yığın yığın, çöktü üstüme
Ben bu derdin hangisine yanayım
Yoruldum, tükendim; döndüm istime
Ben bu derdin hangisine yanayım.

Bu kadar dert için ne idi suçum
Kalıcı çözüme var ihtiyacım.
Artık dayanmaya kalmadı gücüm
Ben bu derdin hangisine yanayım.

Birisi yapıştı yakama, gitmez
İrisi kanıyor, kabuk ta tutmaz
Gerisi geceler beni uyutmaz
Ben bu derdin hangisine yanayım.

Birkaçını ite attım, yemedi
Onu gören dostum birşey demedi
“Bölüşelim” dedim, hiç istemedi
Ben bu derdin hangisine yanayım.

Sayatoğlu: Dertler açsa da hasar
Dünyada her derdin dermanı da var
Dert bir olsa, onu çekmeğe ne var
Ben bu derdin hangisine yanayım.

Aşık Yusuf Sayatoğlu
6 Ağustos, 2002, New Jersey

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Dertlerim yığın yığın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dertlerim yığın yığın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERTLERİM YIĞIN YIĞIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yusuf Sayatoglu
Yusuf Sayatoglu, @yusufyildiz
25.8.2022 07:20:15
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
7.8.2012 13:26:23
5 puan verdi
Değerli Yusuf Bey,değerli üstad

Gönül sayfanızdangüzel bir şiir okudum, harika dizeler,duygular sel olup kaleme mürekkep olmuş,Tüm evrendeki güzel duyguları sayfanıza,tüm güzellikleri size,saygı ve selamlarımıda sayfanıza gelen değerli üstadlara ve size tevcii ediyorum.kaleminiz daim olsun,sağlıcakla kalınız.

saygı ve selamlar
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL