Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
acun06
acun06

HACATTEPE'DE BİR GÜN

Yorum

HACATTEPE'DE BİR GÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

852

Okunma

HACATTEPE'DE BİR GÜN

HACATTEPE'DE BİR GÜN

Ankara Hacattepe Hastahanesinde muayene olmak çok zordu. Sistemi değiştirmişler ama duyuru yapılmamış. Telefonla randevu alınması gerekiyormuş. Muayene olmak için sıraya girenler geri gönderiliyor. Zaten hocalar artık muayene etmiyorlar büyük çaresizlik.

Erken daha saat
Umar aramak için gelen arabalar çalıştı
Saat 6.30
Bekliyor insanlar listeleri bekliyor
Dedikodularda yaygın
Muayenede zor iş otuz kişi ile sınırlı

Karardı hava
Yağmur havası
Kantinin işi çok para kazanma davası
Acaba bu neyin nesi
Dışarıdaki fiyatların birkaç misli

Kararan havada toprak sevda
Her bir yan kara
Lambalar olmasa toprakla buluşacağım
Sevdadan yana
En güzeli
Sağlığı insanın
Burada güzellik sağlık bulmak için insanlar
Değişiyor sistem o kadar boş muyum
Tuzak olmadan dobraca
Dostluk insanlık gani
Doktorlar bıkmış hastadan
Kimse memnun değil mesleğinden
Terk etmek istiyor harbiden
Ekmeğini elinden bırakmadan

29.05.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hacattepe'de bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hacattepe'de bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HACATTEPE'DE BİR GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL