Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
onur kalkan
onur kalkan

....'Bir Umut Cehennemi'...

Yorum

....'Bir Umut Cehennemi'...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1165

Okunma

....'Bir Umut Cehennemi'...

Dökülenler keşke kelimelerim olsa
Yanmış yaşlarımın damlalarıdır yere düşenler
Acıyı bırakıp Geriye bakmaz terk edenler
Ne olursa olsun Birgün geri gelir söz verenler...

Ansız bir sevişin sonucudur uykusuz kalışlar
Her gece bir güneş umut eder geride kalanlar
Boş hayallerin acısıdır yürek ağrısı sabahlar
Acının her türlüsünü yükleyenlerdir cehennemde yananlar

......’Bir Umut Cehennemi’...............|Onur KALKAN|...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

....'bir umut cehennemi'... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ....'bir umut cehennemi'... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
....'Bir Umut Cehennemi'... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
23.7.2012 20:32:41
5 puan verdi
aşk bu işte,insanı nasıl vuracağı belli olmuyor.Kutlarım.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL