Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
retorikce
retorikce

Acı!

Yorum

Acı!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1552

Okunma

Acı!

Ansızın kapını çalan dayanılmaz acı,
Hayat evinde ara ara konaklayan kiracı,
Şükür kapısını daima açık tutan hancı,
Üzsen de kırsan da tebliğ edersin hakikati!

Yakan, dağlayan tarif edilemeyen elem..
Yaşadığını an be an sızıyla yazan kalem..
Dünyanı çevrelemiş, düşüncelerini hapsetmiş imgelem!
Ne dün, ne bugün ne de yarın biten, hep var olan gerçek!

Seslerin kısılmasına sebebiyet veren ağıt..
Üstü kederin dolma kalemiyle yazılan kağıt..
Kader ile Canlılık arasında süren doğal bağıt..
Varlığın hikmetini biteviye kavratan realite!..

Rahmetli Büyükbabam’a hitaben ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acı! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acı! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
22.7.2012 18:28:28
Değerli kardeşim yunus emre

Öncelikle büyük Babanıza Allahtan rahmet diliyorum.

Fevkalade güzel ve anlamlı bir şiir okudum gönül sayfanızdan,Yürek çoşmuş yie kalem mürekkebi bitmeden yazıyor,yüreğinize sağlık olsun,kaleminiz daim olsun.Size sayfanıza ve değerli dostlarınıza Tüm evrendeki mutlulukları ve sevgileri gönderiyorum.

Saygı ve selamlarımla
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL