Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ihsan45
ihsan45

BEN HEP SENİ DÜŞÜNDÜM

Yorum

BEN HEP SENİ DÜŞÜNDÜM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1508

Okunma

BEN HEP SENİ DÜŞÜNDÜM

ben hep seni düşündüm
o güzel yemyeşil iri gözlerini
ve gözlerinin
gözlerime baktığı anı düşündüm

ne aylar, ne de geçen o uzun yıllar
hiçbir şey değiştirmedi
senin bendeki yerini

ben hep seni düşündüm
içime sel oldun aktın
damarımda kan, ruhumda can
bende yaşayan bir hayat oldun

ben hep seni düşündüm
sen bilmesen de
ben konuştum, sen dinledin
ben konuştum, sen dinledin

bir gün
bende ses oldun
ben konuştum, sen dinledin
sen konuştun, ben dinledim

hala dinliyorum
dedim ya
ben hep seni düşündüm
ve
düşüneceğim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben hep seni düşündüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben hep seni düşündüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN HEP SENİ DÜŞÜNDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nursenn
nursenn, @nursenn
7.11.2007 20:32:37
Hala dinliyorum,
Dedim ya
Ben hep seni düşündüm
Ve
Düşünüyorum...

yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL