Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

gözlerin söylesin son sözü

Yorum

gözlerin söylesin son sözü

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

991

Okunma

gözlerin söylesin son sözü

Ne bir şuh kahkaha ne nazlı endam
Masum bir bakıştır sevdanın özü
Kirlenmiş kelamlara havale etme
Bırak gözlerin söylesin son sözü


Bilmezsin seven kalbim neler çeker
Sensizlik korkusu candan can söker
Fikrini boş ver o kırıp döker
Bırak gözlerin söylesin son sözü



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gözlerin söylesin son sözü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin söylesin son sözü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerin söylesin son sözü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
papatya07
papatya07, @papatya07
8.7.2012 23:56:40
5 puan verdi
uzun zamandır okuyamamıştım şiirlerinizi.
kutluyorum güzeldi.
Saygı ve sevgilerimle.
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
8.7.2012 23:05:08
5 puan verdi
Değerli dost harika bir şiirdi tebrik ederim kaleminiz daim olsun.

saygı ve selamlar
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL