Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
dender
dender

Umut Tohumları..!!

Yorum

Umut Tohumları..!!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1469

Okunma

Umut Tohumları..!!

Umut Tohumları..!!

ruhumdaki umut tohumların bahçevanı..
ilmek ilmek aşk diktin topraklarıma..
çoştu deryalarım senin sevdanla..
huzur limanım, gönül ortağım..
korkmuyorum hiç bu hayattan
senin gözlerinle bakarken tüm evrene..
bir tek özlem yakıyor yüreğimi..
ah diyorum birde yanımda olsan.
görmeden de sözlerin bitirirken benliğimi..
sen kokuyorken tüm benliğim..
bir tek hasret vurgun veriyor..
özlem sürgün veriyor ..
zincire mahkum yüreğim..
sensizliklerle avunuyor şimdilerde..
bir de olsan yanımda..
erir biter benliğim tüm hücrelerimin sağnağında.. !! ! "Bu Bir Derya Dender Şiiridir..". 03.07.2012.........22:17

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Umut tohumları..!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umut tohumları..!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umut Tohumları..!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL