Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kader oyuncusu
kader oyuncusu

SAHTE SEVGİLİ

Yorum

SAHTE SEVGİLİ

5

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

1249

Okunma

SAHTE SEVGİLİ

SAHTE SEVGİLİ




Her yalan bir gerçeği götürür

Sen beni bir yalanla binkez öldürdün


YAZAN:KADER OYUNCUSU
29/06/2012
İZMİR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sahte sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahte sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAHTE SEVGİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
30.6.2012 12:10:48
Kaleminize yüreğinize sağlık
etkili vurgulu mısralar.Tebrik eder
saygılar sunarım..
Hüseyin TOPHAN
Hüseyin TOPHAN, @huseyintophan
30.6.2012 08:41:31
güzel bir seslenişti yazan yüreğinizi sizi kutlarım selam ve dua ile
KİBRİTÇİ.KIZ
KİBRİTÇİ.KIZ, @kibritci-kiz
29.6.2012 17:55:55
ahh öyle demeyiinnn
iki dize bitirmemeli bütün yaşanmışlıkları ,,
sevgiyle kalın efendim,,
Zerrem
Zerrem, @zerrem
29.6.2012 15:52:23
içi dünyayı anlatan dizeler mükemmel kutlarım
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
29.6.2012 15:21:21
doluca iki dizeydi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL