Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Peri Tozu.
Peri Tozu.

SEVGİ GİTTİ VEDA BİLE EDEMEDEN...

Yorum

SEVGİ GİTTİ VEDA BİLE EDEMEDEN...

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1002

Okunma

SEVGİ GİTTİ VEDA BİLE EDEMEDEN...

SEVGİ GİTTİ VEDA BİLE EDEMEDEN...

Sevgi gitti
sevgi gitti
sevgi gitti

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevgi gitti veda bile edemeden... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi gitti veda bile edemeden... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ GİTTİ VEDA BİLE EDEMEDEN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
16.6.2012 21:14:38
5 puan verdi
Sevgi gitti veda bile etmeden/ güle güle diyemiyoruz bu aniden giden sevgiye. Gitse de bitmez.
Güzeldi verdiği duygusuyla,

tebrikler,

sevgilerimle..
sunduzyaşar
sunduzyaşar, @sunduzyasar
16.6.2012 19:38:20
5 puan verdi
Sevgi gitmez giden sevgili
Bu yürek sende bitmez sevgi
Bilmediyse aşkın kıymetini
Vardır elbet bir bileni diyorum benden şairem... giden gider yapılacak birşey yok önüne bakmak lazım evet acılar yaşanacak elbet ama şiirlerin var senin seni seven dostların.. ve güzel şiirlerde görüşmek dileğiyle.. sevgimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL