Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Talibi
Talibi

KAYBOLDUM GAMZENDE

Yorum

KAYBOLDUM GAMZENDE

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1501

Okunma

KAYBOLDUM GAMZENDE

KAYBOLDUM GAMZENDE


Beynim zonkluyor neden,bilmiyorum.
Sarhoştan daha sarhoş bir haldeyim.
Hala hayallerdeyim,gelmiyorum,
Kayboldum gamzende,dillerdeyim.

Talip KAZGI
12 Haziran 2012 Salı
KÜTAHYA



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kayboldum gamzende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayboldum gamzende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYBOLDUM GAMZENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
13.6.2012 12:21:35
4 x 4 alkışşşşşşş
bir yudum su
bir yudum su, @biryudumsu
13.6.2012 11:01:58
dilerim kaybolduğun kadar kaybedersin...=))
hoş bir dörtlük olmuş...
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
13.6.2012 00:13:45
5 puan verdi
yüreğine sağlık kardeşim 1 dörtlük çok şey anlatmış kalemin daim olsun saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL