Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
KIRIMLI
KIRIMLI

Sensiz Yaşayamam

Yorum

Sensiz Yaşayamam

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

3620

Okunma

Sensiz Yaşayamam

Sensiz Yaşayamam

Seni ölümüne sevdim asla sensiz olamam.
Sen benim herşeyimsin senden ayrı duramam.
Sana birşey olursa ben sensiz yaşayamam.
Seninle hayatı paylaştım sensiz bu hayatta kalamam.
Hasretin yakıyor zaten sensizliğe katlanamam.
Sana birşey olursa inan ki ben yaşayamam.
Can’ıma kıyarım,Can’anım olmazsa Can’ımda.
Sen dolaşırsın kan yerine damarlarımda.
Sensiz dünya ne aklımda nede umurumda.
Yaşarım ben ancak sen olursan yanımda.
Sana birşey olurda kavuşamazsak bu dünyada.
Peşinden gelirim kavuşuruz mutlaka orada.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensiz yaşayamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz yaşayamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Yaşayamam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Name Züleyhanur
Name Züleyhanur, @namezuleyhanur
13.6.2012 19:28:17
5 puan verdi


Name Züleyhanur tarafından 6/23/2012 3:47:04 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL