Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
MustafaMine
MustafaMine

yüreğin can sıkıntısı ..

Yorum

yüreğin can sıkıntısı ..

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1141

Okunma

yüreğin can sıkıntısı ..

ah gönlüm , o seni bıkmadan usanmadan üzecek.
dönüşünde de yok gözüm ,
üzerindeki bu leke nasıl silinecek..

’ ah gönlüm ,
kıymetlin kıymetini bilecek bilmesine de ,
önce seni öldürecek ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yüreğin can sıkıntısı .. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğin can sıkıntısı .. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yüreğin can sıkıntısı .. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suskun nokta
suskun nokta, @suskun-nokta
6.6.2012 18:31:36
5 puan verdi
kısa ama anlamlı dızelerdı yazan yurenız daım olsun sevgılerımle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL