Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MEHMET CEMALETTİN BAYHAN
MEHMET CEMALETTİN BAYHAN

VAR MI ARDINDA ESER’İN ?..

Yorum

VAR MI ARDINDA ESER’İN ?..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1111

Okunma

VAR MI ARDINDA ESER’İN ?..

Gör ki geldin gidiyorsun,bitti ömr-ü derbederin !..
Düzgün yaşamından başka ardında var mı Eser’ in ?
Nice düzgün yaşasan da, sanma ki CENNET’ tir yerin…
Faydası yok,bundan sonra düşünsen de derin-derin…

–Ömür bitip-tükense de acıların biter sanma !..
–Karayer’e girdiğinde ten’in huzur bulur sanma !..
–Ruhun azap görmese de CENNET’ e girerim sanma !..
–Belki ARAF’ ta kalırsın,çektiklerin yeter sanma !..

Tut ki kuruldun CENNET’ in yeşil serinliklerinde…
Altından ırmaklar akan HURİ dolu köşklerinde..
Ya da belki CEHENNEM’ in sıcak derinliklerinde !..
Ruhun huzur bulur sanma !. SEN’ li sensizliklerinde…

— Mehmet Cemalettin Bayhan-ERDEK-01.05.2009
( Çuğra yolunda)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Var mı ardında eser’in ?.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var mı ardında eser’in ?.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAR MI ARDINDA ESER’İN ?.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL