Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
en
enciti

HÜZÜN BULUTLARI

Yorum

HÜZÜN BULUTLARI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1192

Okunma

HÜZÜN BULUTLARI

HÜZÜN BULUTLARI



E
Toplandı ufkumda yağmur bulutları
Yalnız degilsin der gibi
Bahtımdan almış sanki rengini
Ağlatmayın hüzün bulutları
R
Çok sürmez dökeriz ikimizde
İçimizi kara topraga
Karışır birbirine gözyaşlarımız
Ağlatmayın hüzün bulutları
A
Rüzgar ve güneş dağıtır efkârınızı
Birazdan gidersiniz degilsiniz kalıcı
Dost dediğin satmaz adamı
Ağlatmayın hüzün bulutları
Y
Bense ardıç ağacı misali
Yahut dağda kardelen çiçegi
Yalnızlık alnımda kara yazı
Ağlatmayın hüzün bulutları

>>ERAY AKKAYA>>

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hüzün bulutları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün bulutları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜZÜN BULUTLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL