Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hsyn61
Hsyn61

YILLAR SONRA ANKARA

Yorum

YILLAR SONRA ANKARA

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

960

Okunma

YILLAR SONRA ANKARA

YILLAR SONRA ANKARA

YILLAR SONRA ANKARA

Kaç adımlık mesafeydi
Beşevler Cebeci arası,
Hiç saymamıştım
Adımlarımı.
Oysa;
Ne çok yürümüştüm,
Cebimde sadece
Bir simit parası,
İçimde biraz isyan
Birazda anarşist
Düşünceler,
Anlamıştım;
Eşit değildi
Ne insanlar,
Ne de koşullar,
Geçiyordu yanımdan
Buğulanmış camlarıyla
Dopdolu otobüsler,
Bana kalansa
Kırık dökük taşlarıyla kaldırımlar

Yıllar geçmiş üzerinden
Aynı değilki artık,
Ne beşevler
Ne tandoğan,
Geçerken yanından
Pilakalara
Özlemle baktığım
Otogar
Çoktan taşınmış yerinden,
Birkez daha geçtim
Güvenparktan,
Kızılaydan.
Geçmişten
Birkaç anı aldım
Zafer çarşısından,
Oturup çınarların altına
Yudumlarken çayımı
Ahımı aldım
Yüksel caddesinden
İçmediğim günlerden

Hsn

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yıllar sonra ankara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıllar sonra ankara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILLAR SONRA ANKARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
21.4.2012 19:41:44
5 puan verdi
Ankara özlemiyle yazılmış naif dizelerdi dost,kutlarım.
Saygılar......
maskelimelek
maskelimelek, @maskelimelek
21.4.2012 03:06:52
anafartalar çarşısı da tam vakde uygun yakışmış fona,enfes bir şiir ankara hatıralarım canlandı ,yatılı okul anıları tabiki aşklar:)
tek kelime ile harikaydı
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL