Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Cahit KILIÇ
Cahit KILIÇ

Anın Yansımaları -III-

Yorum

Anın Yansımaları -III-

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1179

Okunma

Anın Yansımaları -III-

Anın Yansımaları -III-



Kolay değil öyle hislerini
Kelimelere dökmek...
Sade ve yalın; allayıp pullamadan...
Kelimelerin kifayetsizliğinden de öte!
Edebî kifayetin var mı?
Ona da bakılır!
Hem...
An bu, anı anına benzemez!
Dönmez dilin; yüreğinle birlikte susar!
Çaresiz!
Nâçar!
Çarnâçar!
Ağlama;
Felek bir gün bağladığı kapıyı açar!




Cahit Kılıç
İstanbul, 18 Nisan 2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Anın yansımaları -ııı- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anın yansımaları -ııı- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anın Yansımaları -III- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL