Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
senin yokluğunda
senin yokluğunda

HEP SEN VARSIN AKLIMDA

Yorum

HEP SEN VARSIN AKLIMDA

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3402

Okunma

HEP SEN VARSIN AKLIMDA

HEP SEN VARSIN AKLIMDA

Ne zaman hüzünlü bir şarkı dinlesem
hep sen varsın aklımda,
cennetin cehennem sokaklarında,
yalın ayak korda yürüyorsam
sessiz sedasız sana ağlıyorsam
hep sen varsın gözyaşlarımda

önümde kağıtlar elimde kalem
sana şiirler yazıyorsam
hep sen varsın mısralarımda
uzun gecelerin bitmeyen karanlığında
yalvarıp ALLAH’a sabır diliyorsam,
hep sen varsın dualarımda
(fatma uçar bayraktar)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hep sen varsın aklımda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep sen varsın aklımda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEP SEN VARSIN AKLIMDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
11.4.2012 20:14:52
5 puan verdi
Dostum,yüreğine sağlık güzeldi şiir her zamanki tadında kutlarım
Saygılarımla..........

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL