Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Me
MertKabak

Hissiz Ve Işıksız

Yorum

Hissiz Ve Işıksız

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

704

Okunma

Hissiz Ve Işıksız

İki ışın,
Teninde parlayan,
Gaipten gelip gaibe giden,
Yoktan çıkmış
Hiç olmuş.

Hiç aydınlatmasaydı,
Hiç varolmasaydı,
Algılamasaydım,
Hissetmeseydim.

Yalnızca soğuk bir karanlık,
Hissiz ve ışıksız,
Ait olduğum
Bulamadığım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hissiz ve ışıksız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hissiz ve ışıksız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hissiz Ve Işıksız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL