Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
abdullahbedeloğlu
abdullahbedeloğlu

GÖZLERİN SÖZÜ

Yorum

GÖZLERİN SÖZÜ

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

964

Okunma

GÖZLERİN SÖZÜ

GÖZLERİN SÖZÜ
Bu gözlerin sözü nasıl olur?
Ümidime sebep, senet olur.
Bakışına gönül borcu olur.
Sevmek güzel bir ibadet olur.

Gözlerden gönle dolunca;
Aşkın doğdu gonca gonca.
Sevdam gül olup açınca;
Çcoşturdu beni yıllarca.

Sevdanla tatlı dert buldum.
Sensiz gecelerde soldum.
Ümitsiz çırpınıp durdum.
İpsiz kuyuda yoruldum.

Sevgim, canım senden yana
Hürriyet, zafer sunsana.
Varlığın zenginlik bana
Kavlime hayat katsana.
Abdullah Bedeloğlu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gözlerin sözü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin sözü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİN SÖZÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
10.4.2012 00:01:22
5 puan verdi
Satırlarda Aşkın kitabını yazmışsın Değerli şair ....
Kutluyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL