Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Suphi Capaci
Suphi Capaci

HERSEYIN FAZLASI ZARAR

Yorum

HERSEYIN FAZLASI ZARAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1597

Okunma

HERSEYIN FAZLASI ZARAR



Bir cay rica etsem
2 seker yetmez 5 seker olsun lütfen
Corbabin tuzu eksik bir kasik yetmez
bir kepce olsun lütfen
Cok güzel yemek olmus
bir tabak yetmez 4 tabak olsun lütfen
Bu ne güzel ayran
2 bardak yetmez 5 bardak olun lütfen

Seni seviyorum demek güzel anlarda yetmez
hergün günde 5 kere seni seviyorum demek
herseyimsin bitanemsin demek
o insani sevgiyle bogmak onu sevmekmi demektir
yoksa onu kendine sevginle esir etmekmi demektir
Ilgi duymak her istedigini gözlerinden okumak
leb demeden leblebiyi anlayim cerez getirmek
ama onun istedigi cerez degil
onu bogmamak özgürlügünü kisitlamaktir

BIR AVUCTA BIR GÜVERCIN DÜSÜN
NE ONU ÖLDÜRECEK KADAR
AVCUNA SIK
NEDE ONU AVCUNDAN UCURACAK KADAR
BOS BURAK
ARTIK ANLA HERSEYDE OLMASI GEREKEN DENGELI KARAR
UNUTMA HERSEYIN FAZLASI ZARAR!


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Herseyın fazlası zarar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herseyın fazlası zarar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HERSEYIN FAZLASI ZARAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL