Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Keskinsirke
Keskinsirke

SESLENİŞİM SANA

Yorum

SESLENİŞİM SANA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1038

Okunma

SESLENİŞİM SANA

SESLENİŞİM SANA





Bahar geldi
Her taraf yeşillendi, değişti doğa
Aç pencereni perdenin arasından bak
Kuşlar bizim şarkımızı söylüyor sanki
Menekşeler, yaseminler boyun eğmiş
Şarkımıza eşlik edip, dans ediyor gibi


Kır artık içindeki prangaları
Çık kabuğundan
İçimizdeki çocuk yeniden canlansın
Kırlarda koşalım çılgınlar gibi


Papatyalardan fallar açsam sana
Toplayıp saçlarına taç yapsam
Sahilde yürüsek el ele seninle
Piyerloti’ de kahvemizi içsek
Istanbul’u gezdirsem sana


Yeniden diriliş bu olsa gerek
Hayat verdin bana
Hoş geldin baharım diyerek...


Refik
Ist.21.03.2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seslenişim sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seslenişim sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESLENİŞİM SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
can.er
can.er, @can-er
23.3.2012 13:26:27
Yürekte hissedilenler çok içten dökülmüş dizelere.En masum ve yalın bir şekilde.Ümit bulmuş şair baharın gelmesiyle.Onun da yeşillenmiş yüreği...Kıpırdamış...Ne var ki beklentiler tek taraflı.Duyulmaz seslenişiniz...Duyuramazsınız.Muhatabı yoksa veya anlamıyorsa, kime, neyi nasıl anlatabilirsiniz.Sadece hayal dünyanızda yaşatırsınız.Sonra da şiir gibi öksüz, yetim kalırsınız.Tek başınıza.Olmayanı var saymayla...Beklemeyle...Ancak; mor sümbüller, mor zambaklar elbet açacaktır.tTasalanmayın şair.

Duygu temizliğinizi kutluyor, saygılarımı sunuyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL