Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bir yudum su
bir yudum su

doğru bildiğimiz yanlışlar

Yorum

doğru bildiğimiz yanlışlar

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

930

Okunma

doğru bildiğimiz yanlışlar

Bildiğim tüm doğrular yanlış yola çıktı.
Oysa gerçekler hep doğrudur diye öğrettiler bana.
Kimse yanlışlarında birgün doğru olabileceğini söylemedi bana.
Ve ben senin yanlış yaptığını bilerek, doğru gibi davrandım.
Olması gereken buymuş, kaderime böğle yazılmış diyerek,
... ... Alt üst ettiğim kurallara rağmen, yanlışları doğru bildim.
Ben yanlışlıklara rağmen, seni gerçek doğrularım gibi sevdim.
22.15 13.01.2012

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Doğru bildiğimiz yanlışlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğru bildiğimiz yanlışlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
doğru bildiğimiz yanlışlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Figani
Kul Figani, @kulfigani
18.6.2012 17:05:17
5 puan verdi
Ben universite sinavina girerken 4 yanlis bir dogruyu siliyordu.
Basardim.
Ask ve sevginin sinavinda bir yanlisin tüm dogrulari sildigini biri bana yasatti
Ask abdest gibidir fiske kadar supheyle bozulur

Erdem Gümüş tarafından 6/18/2012 5:06:24 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL