Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şa
Şair Ahmet1

BEN GURBETTE

Yorum

BEN GURBETTE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

626

Okunma

BEN GURBETTE

özlemlerim senle dolu
hasretimin oldun gülü
sensiz acı dolu günü
yaşıyorum ben gurbette

yokluğunun acısıyla
hasretinin çilesiyle
kabus dolu gecesiyle
yaşıyorum ben gurbette

gurbet derde olmaz deva
senle süremedim sefa
herğün türlü türlü cefa
çekiyorum şu gurbette

özlemlerim senle dolu
hasretimin oldun gülü
ya öldür ya güldür beni
bıktım artık şu gurbette

Ahmet kölecioğlu 03-03-2012
NOTER ONAYLIDIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben gurbette Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gurbette şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GURBETTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL