Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
NukleeRadam
NukleeRadam

Aklımın Yettiği

Yorum

Aklımın Yettiği

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

654

Okunma

Aklımın Yettiği

Tüm bunlar benim yanlışlarım mı?
Hata’nın sözlük anlamı nedir bilmezmisin!
Kendi çıkmazlarımdan alacağım dersler var daha...
Ne diye sırıtıyorsun karşımda,
Sanki hemen yanıbaşımda
Sıra arkadaşım sen değil misin,
Bu döküntüler hiçliği.
Her kağıt parçasında;
O ne olduğu belirsiz engelden,
Seni izlerdim usulca.
Tenezzül etmedim sorulara.
Ben,
Bu kadar salak olmamalıyım..
Kaldığım şu hayattan,
Bakmayı akıl ettiğim yalnız sendin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aklımın yettiği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımın yettiği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklımın Yettiği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL