Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Seyy.ah
Seyy.ah

Bir Teselli Veriyorum

Yorum

Bir Teselli Veriyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1219

Okunma

Bir Teselli Veriyorum

Geçmiş olsun,
sağlık olsun,
olmuş bikere,
hayat işte,
üzülme geçer,
sıkma canını,
çık biraz hava al,
zaten iyi değildi,
sana yaramazdı,
eskiydi,
kötüydü,
cansıkıcıydı,
saçmaydı,,
basitti,
cana gelmesinde,
allah korumuş seni,
geçer geçer,
zaman herşeyin ilacı,
allah büyük,
takma kafana,
olmamış gibi davran,
amaaan kökü sende değil mi yine çıkar,,
bugünü bırak yarına bak,,
ağla açılırsın,,
git bi yüzünü yıka,,
derin nefes al,,
arkana bakmadan yürü,,
seni gören oldu mu,,
oh olsun iyi yapmışsın,,
zaten haketmişti,,
kalanı sana yeter,,
zaten yakışmıyodu,,
ben yanındayım,,
boşver,,
hevesti geçti,,
kimseye inanma,,
iki gün sonra unutulur,,
bi daha ordan geçme,,
dök içini rahatla,,,,,,,,,,,,,,,,,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir teselli veriyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir teselli veriyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Teselli Veriyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL