Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

gam içer saki elinden

Yorum

gam içer saki elinden

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

814

Okunma

gam içer saki elinden

gam içer saki elinden

kimi
gam içer saki elinden
kimi
mey..

kimi
ak şafaklara
bulutlarla yazar
rüyasını
kimi çalar
üryan sırtından
urbasını..

kimi
cam kırar saki elinden
kimi
can..

şad olan biçare sanır
gayrısını
kendine uzak bilir
sayrısını..

kimine
cam içre meydir
aşk
kimine
mey içre eşktir
can..

kimi
gam içer saki elinden
kimi
mey..

08/02/2012
ödemiş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gam içer saki elinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gam içer saki elinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gam içer saki elinden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL