Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

BİR DİLEK TUT

Yorum

BİR DİLEK TUT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1038

Okunma

BİR DİLEK TUT

BİR DİLEK TUT


Sana önerim var kısa öz olacak
Oturup ağlasan sana kim bakacak
Üzülüp sıkılma hiç kimseye değmez
Bulunsun aklında yiğit boyun eğmez

Gidene elveda sevene can feda
Canını sıkma sen gerek yok fermana

Bir dilek tutarsın yenisi gelir bak
Onu hiç aratmaz mutlu olursun bak
Onu çok seversin hayata gülersin
Yeni bir dünyaya umutla gidersin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir dilek tut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir dilek tut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR DİLEK TUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL